Iskola

Tagintézmény: Körzeti Általános Iskola Kenézlő Vissi Tagiskolája
Cím: 3956 Viss, Munkácsy út 20-22.
Tel.: 47/344-073
E-mail: iskola59@freemail.hu
web:www.viss.hu
Tagintézményvezető: Szebényi Katalin
Fenntartó: a Kenézlő, Viss, Zalkod Községi Önkormányzatok által létrehozott:
Kenézlő, Viss és Zalkod Óvoda és Iskola Intézményfenntartó Társulás

Gesztor Önkormányzat:
Név: Kenézlő Községi Önkormányzat
Cím: 3955 Kenézlő, Aradi u. 49. sz.
Tel.: 47/344-028
Fax: 47/544-000
E-mail:
phivkenezlo@unicommail.hu
Web: www.kenezlo.hu

Iskolánk 1957-ben épült, ahol jelenleg 71 gyermek tanul. Az évek során több változtatáson ment át az intézmény, amíg a mai formáját (szép, világos, otthonos jellegű) elnyerte. 4 tanteremmel, 1 szertárral, 1 számítógépes teremmel, 1 tornacsarnokkal, és az ehhez szükséges mellékhelyiségekkel rendelkezünk, valamint konyha és ebédlő is tartozik az iskolához.

A nevelőtestület száma jelenleg 7 fő. Technikai felszereltségünk közepes. Annak ellenére, hogy a bútorok részben elhasználódtak, intézményünk esztétikus képet mutat. Taneszköz ellátottságunk megfelelő. A tanulást segíti iskolánk könyvtára is. Számítógépparkunk viszont elöregedett és cserére szorulna.

Szakköreinket szívesen látogatják tanulóink. Sakkoktatást évek óta folytatunk, melyen a tanulók aktívan részt vesznek, és szép eredményeket érnek el a különböző versenyeken. A Sárospataki Táncművészeti Iskola szervezésében népitánc oktatás is zajlik iskolánkban.
Minden tanév végén az önkormányzat támogatásával kirándulást szervezünk, hogy megismertessük a gyermekekkel hazánk szép és nevezetes helyeit.

Tanulóink a hatosztályos gimnáziumot, szakközépiskolákat, szakmunkásképzőket választják továbbtanulásként. A jelentkezők száma évről-évre változik. A legtöbb tanuló a szakiskolát részesíti előnyben.

 


 


© 2004 - 2019 Minden jog fenntartva! Me-NET Student Kft. Miskolc
A weboldalak tartalmának, képeinek másodközlése, felhasználása csak a tulajdonos írásos engedélyével lehetséges.